Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
mateusz82 - (994 niezalogowanych)
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
ANNA79 napisał:
ale teraz to piepsznelam glupote to tak jest jak sie w pracy na szybkiego posty czyta
zazdroszczę pracy .Zawsze miałam taką, że na śniadanie brakowało czasu.Ale to już chyba mój osobisty pech.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
kami napisał:

a to ze łagodniejemy to wydaje mi sie ze to dlatego ze poznalismy sie troszke ...

TY KADZISZ...!!!
Bez umiaru... aż się mdło od tego robi...!!!.
Nie przymierzając jak dziecko które zbiło kryształ i nie wie jak to powiedzieć , by nie dostać wciry.../srogie lanie na goły tyłek/

Dziecko tłukąc kryształ robi to najczęściej nieświadomie i tylko głupi rodzic je za to karze.
I proszę nie rób mi znów na okoliczność pokazania swojego punktu widzenia ojcowskiego kazania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
asia68 napisał:

I proszę nie rób mi znów na okoliczność pokazania swojego punktu widzenia ojcowskiego kazania.

TO ZDANIE JEST BEZ SENSU....
I TYLKO DLATEGO ...ODPUSZCZAM...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
No i przyganiał kocioł garnkowi co GIOVI 2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Już Ci mówię:Nocne pol. rozmowy(odp.) mój 312 post
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
kami napisał:

a to ze łagodniejemy to wydaje mi sie ze to dlatego ze poznalismy sie troszke ...

TY KADZISZ...!!!
Bez umiaru... aż się mdło od tego robi...!!!.
Nie przymierzając jak dziecko które zbiło kryształ i nie wie jak to powiedzieć , by nie dostać wciry.../srogie lanie na goły tyłek/

oj gabi trza twrdym byc nie miekkim myslałam ze przyjmiesz to spokojnie na klate jak chłop a nie ....
a prawda jestt taka ze moze i mamy czasem odmienne zdanie i czasem sprzeczamy sie troszke ale jak bym miała jakis problem i nie umiałabym sobie z nim poradzic to twoja podpowiedz była by dla mnie napewno jedna z wazniejszych przy rozwiazywaniu go
a powiem ci ze myslałam ze bardziej przyczepisz sie do tego ze nazwałam cie tatkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok